Ion Nicolăescu.

Exclusiv! Ion Nicolăescu spune tranșant: FCSB e Steaua.

Ion Nicolăescu, jucătorul celor de la Dunajská Streda, a evoluat contra celor de la FCSB în turul III premilinar din Europa Conference League, internaționalul moldovean fiind impresionat de prestația publicului stelist.

Fiind etnic român din Republica Moldova, acolo unde există un mare fief roș-albastru, Ion Nicolăescu a declarat tranșant că pentru el, FCSB e Steaua și că el cunoaște istoricul echipei patronate de Gigi Becali.

Fiind cetățean român, Ion Nicolăescu preferă să evolueze acum în străinătate și într-un viitor apropiat (5 ani) ar fi dispus să evolueze în campionatul românesc, chiar și la FCSB.

Locuind într-o regiune maghiară a Slovaciei, Ion Nicolăescu își alină dorul de casă prin muzică, hip-hopul românesc fiind preferat de către atacant, B.U.G Mafia fiind formația lui favorită.

Ion Nicolăescu și-a făcut junioratul la Zimbru Chișinău și la moment e al 3-lea cel mai prolific marcator din istoria naționalei Republicii Moldova, marcând 8 goluri în 29 meciuri.

Anul 2022 a fost cel mai prolific an din cariera lui Nicolăescu, acesta marcând 4 goluri în 6 meciuri pentru selecționata Republicii Moldova.