Echipa

Cultura pentru sport, atât de necesară pentru un stil de viață sănătos și pentru continuarea performanței, ne-a motivat să aducem laolaltă toți pasionații și practicanții în cadrul unei platforme care să reunească toate domeniile de interes pentru aceștia.

Avem în comun o pasiune nestăvilită pentru sport, pe care îl integrăm în rutina noastră, indiferent de domeniul de activitate. Fie că am practicat în trecut, ne-am antrenat pentru performanță sau doar ca hobby, ne bucurăm din plin de momentele în care luăm parte la jocurile preferate și citim cu interes noutățile despre idolii noștri.

Ne-am dezvoltat prin sport și am dobândit valori care ne-au condus pașii spre succes, iar astăzi, aceste valori se reflectă în ceea ce facem. Fie că am făcut sport individual sau în echipă, am învățat ce înseamnă respect, teamwork, fair play și, mai presus de toate, determinare. Astăzi, aceste valori se reflectă într-un mindset comun – cel care a dat naștere și atâtor cariere de succes în domenii diferite, dar bazate pe aceleași valori împărtășite. 

lAIeQbj

Pentru că vrem să îți oferim aceeași experiență a sportului, îți facilităm accesul la resurse, infrastructură și interviuri exclusive cu eroii sportului preferat. Te ducem cu un pas mai aproape de cluburile din zona ta și te ținem la curent cu concursurile și competițiile preferate, astfel încât să nu ratezi niciuna.

Într-o lume în care informațiile ne sunt livrate doar pe jumătate, îți oferim accesul la știri autentice. Pentru că totul în jurul nostru e în continuă schimbare, este important să aducem în prim plan inclusiv latura antreprenorială, pentru a încuraja cât mai mulți adepți ai unui stil de viață sănătos să facă primii pași spre a face business din hobby. 

Primăvara aceasta îți aducem sportul și mai aproape de suflet, rămâi conectat să vezi ce ți-am pregătit!