Despre proiect

Sportul are multiple valenţe pentru cei care îl practică. Este motorul stării de bine şi cheia pentru o viaţă mai sănătoasă. Ajută la dobândirea de valori, încă de la vârste fragede, şi dezvoltă spiritul de echipă, atât din perspectiva jucătorului, cât şi a fanului. Astfel, a luat naştere Citysport – din pasiune pentru tot ceea ce reprezintă sportul.

Principala noastră misiune este de a-i aduce împreună pe toţi cei pasionaţi de mişcare, de la mic la mare, de la amatori la campioni. Într-un astfel de context, idolii nu mai sunt intangibili! În cadrul platformei Citysport se va putea interacţiona cu aceştia şi chiar face schimb de opinii despre antrenamentele, echipamentele sau meciurile preferate. Şi nu este numai despre indivizi, ci şi despre reunirea infrastructurii sportive atât la nivel local, cât şi naţional. Aşadar, nu numai practicarea sportului devine mai uşoară, ci şi crearea de comunităţi sportive sau comunităţi de fani, facilitarea comunicării şi organizării acestora pentru diverse evenimente de profil şi chiar interacţiunea cu latura de pregătire sportivă.

Nici consumatorii de informaţii despre lumea sportului nu sunt uitaţi. Citysport îşi propune să ofere detalii despre ultimele noutăţi în domeniu, de la ce fac echipele profesioniste la diverse competiţii sau turnee în desfăşurare, atât pentru profesionişti, cât şi pentru sportivii amatori. O noutate o reprezintă conţinutul despre istoria şi evoluţia sportului din perspective rar abordate de creatorii de conţinut de acest tip din România, şi anume: management şi marketing sportiv. Cum sportul se împleteşte şi cu nenumărate alte domenii de activitate (nutriţie, psihologie, modă, recuperare medicală, domeniul juridic, tehnologie, Esports, cercetare, diplomaţie sportivă sau prin sport), noi ne propunem cu ambiţie să bifăm cât mai multe pentru a crea o ‘biblioteca sportiva’, cu conţinut de calitate, relevant şi uşor accesibil pentru toţi cei interesaţi de universul sportului.

Venim, aşadar, în întâmpinarea sportivilor amatori, semi-profesionisti sau care fac performanţa cu informaţii despre întreaga activitate sportivă şi domeniile adiacente şi ne propunem să reconturăm cultura sportivă care a dat naştere a generaţii întregi de campioni. Încurajăm deopotrivă un stil de viaţă mai sănătos şi o recalibrare a perspectivei asupra domeniului sportiv, ceea ce va aduce beneficii atât individului, cât şi comunităţii din care face parte.