Dinamo București a făcut spectacol contra celor de la CSU Suceava!

Dinamo Suceava 55 29

CS Dinamo București a învins-o categoric pe CSU Suceava, scor 55-29, înreginstrând cel mare scor din actualul campionat.

Meciul a debutat cu Dinamo în atac, unde în minutul 5 conducea pe tabelă cu 5-0, ca în minutul 6, Răzvan Gavriloaia de la CSU Suceava, să marcheze primul gol pentru echipa oaspete.

În minutul 9, dinamoviștii au făcut spectacol, marcând două goluri frumoase, prin Andrii Akimenko care a marcat de la centrul terenului pentru scorul de 8-2 și Dan Racoțea care a marcat din propriul careu, direct în poarta goală a sucevenilor. Dinamo a turat motoarele în atac și pe lista marcatorilor în prima repriză au mai ieșit în evidență Nicușor Negru, Daniel Stanciuc, Alex Pascual, Ali Zein, Tudor Buguleț și Luka Cindric. Scorul primei reprize fiind 28-12.

În repriza secundă, CSU Suceava a avut o prestație mai bună și a reușit să marcheze mai multe goluri, însă dinamoviștii au fost cei care au fost mult mai eficienți în atac.  Cea mai mare diferență de scor din meci a fost de 28 goluri, de 3 ori a atins Dinamo această bornă, când a marcat pentru 53-25 (gol Nicușor Negru, minutul 58), 54-26 (gol Dan Racoțea, minutul 59), 55-27 (gol Andrii Akimenko, minutul 60).  

MVP-ul partidei a fost Andrii Akimenko de la Dinamo, cel care a marcat 11 goluri, marcând și ultimul gol dinamovist din meci. Tânărul Daniel Stanciuc a impresionat pe parcursul meciului, reușind să marcheze 7 goluri. De la Minaur CSU Suceava au ieșit în evidență portarul Darius Makaria, care a avut 11 parade salvatoare, dar și Marian Zaritchi care a marcat 5 goluri.

În următoarea etapă, Dinamo București va evolua în deplasare pe 30 septembrie cu Politehnica Timișoara, în timp ce CSU Suceava va evolua acasă pe 1 octombrie contra celor de la Buzău.