Egal dramatic pentru CSM București în Liga Campionilor, la ultimul meci de acasă din 2023.

CSM DEBRECEN 29 29

CSM București a remizat contra celor de la DVSC Schaeffler, scor 29-29, în etapa a șaptea din grupele Ligii Campionilor, echipa bucureșteană fiind crunt dezamăgita de acest rezultat.

Meciul a început cu echipa maghiară în atac, Alexandra Topfner a deschis scorul în minutul 2. În minutul 5, CSM București a reușit să înscrie pentru prima dată prin Cristina Neagu.

În minutul 7, Emilie Hegh Arntzen a marcat pentru scorul de 3-3, după o cursă din propriul teren, fiind singură cu portarul advers, golul norvegiencei fiind cel mai frumos gol din prima parte a meciului.

Debrecen a fost insistentă în continuare în fața porții celor de la CSM București și în minutul 13 a înregistrat cea mai mare diferență de scor în favoarea sa, din acest meci, 5-7, golul fiind marcat de Petra Vamos.

CSM București a condus prima dată în minutul 18, Emilie Hegh Arntzen marcând pentru scorul de 9-8.

Scorul la pauză a fost de 17-14, Cristina Neagu a marcat cel mai frumos gol din meci în minutul 30, din propriul careu, direct în poarta goală.

În repriza secundă, CSM București a reușit să înregistreze cea mai mare diferență de scor în minutul 34, norvegianca Emilie Hegh Arntzen marcând pentru scorul de 20-15.

Dorința de confirmare a jucătoarelor de la Debrecen s-a văzut în repriza secundă, în minutul 42 reușind să egaleze la 23 prin Petra Vamos și în minutul 43 să conducă cu scorul de 23-24 prin Vivien Grosch.

CSM București a reușit să revină pe tabela de marcaj, în minutul 55, Andreea Ailincăi a reușit să marcheze pentru scorul de 29-28, acesta fiind și primul său gol din Liga Campionilor.

Scorul final fiind de 29-29, după ce Greta Kacsor a marcat ultimul gol al partidei.

MVP-ul partidei a fost Cristina Neagu care a marcat 9 goluri.

În atac la CSM București pe lângă Cristina Neagu, au ieșit în evidență Emilie Hegh Arntzen (5 goluri), Trine Jensen Ostergaard (5 goluri) și Crina Pintea (3 goluri).

La Debrecen s-au evidențiat Petra Vamos (7 goluri), Alexandra Topfner (5 goluri) și Greta Kacsor (5 goluri).

În următoarea etapă, CSM București va juca din nou contra celor de la Debrecen, pe data de 18 noiembrie 2023.

După 7 etape, CSM București se clasează pe locul 4 din Liga Campionilor, având 7 puncte, în timp ce Debrecen se clasează pe locul 5, având același număr de puncte precum CSM, dar un golaveraj mult mai slab.