Dinamo GOG poza

Victorie de senzație pentru dinamoviști în cadrul ultimului meci de acasă din Liga Campionilor. Cristina Neagu, ovaționată de către dinamoviști.

Formația bucureașteană s-a impus în cadrul ultimului meci de acasă din grupele Ligii Campionilor, în fața campioanei Danemarcei, GOG, scor 30-27.

Dulăii antrenați de Xavi Pascual au controlat aproape în totalitate meciul, danezii reușind să egaleze la 4 în minutul 8, ca mea mai mare diferență pe tabelă să fie înregistrată în minutul 23, atunci când Dinamo s-a desprins la 4 goluri diferență, scor 12-8. La pauză, Dinamo a întrat cu un minim avantaj pe tabelă, scor 14-13.

În repriza secundă, Dinamo a început cu mai multă încredere și a reușit să se desprindă la 6 goluri avans (26-20), în minutul 49, însă danezii au reușit până la final să reducă din diferență, partida terminându-se cu scorul de 30-27.

MVP-ul partidei a fost handbalistul croat de la Dinamo, Ante Kuduz, cel care a marcat 9 goluri. La GOG s-a evidențiat danezul Nicolai Pedersen, vikingul a reușit să marcheze 6 goluri pentru nordici și de multe ori a fost o mare amenințare pentru buturile dinamoviștilor. Cel mai bun portar de pe teren a fost dinamovistul Heidarirad Saeid, iranianul a avut 10 intervenții decisive în fața danezilor, în timp ce Matthias Dorgelo de la GOG, a avut doar 6 intervenții salvatoare în fața handbaliștilor dinamoviști.

La meci au fost prezente și unele handbaliste de la CSM București, alături de antrenorul Adi Vasile, astfel dulăii au fost încurajați de Cristina Neagu, Crina Pintea, Marie Davidsen, Emilie Hegh Arntzen, Evelina Eriksson.

Un moment special din timpul partidei a fost atunci când galeria celor de la Dinamo au încurajat-o pe Cristina Neagu, legendara handbalistă ce a fost jignită de o anumită galerie acum ceva timp.

După 13 etape, D inamo se află pe locul 5 în grupa A din Liga Campionilor, fiind deja calificată în play-off-ul Ligii Campionilor. Pentru dinamoviști, următorul meci din Liga Campionilor va avea loc pe 2 martie, în deplasare contra nemților de la Magdeburg.